Check out the Microsoft Flight Simulator 2024 Xbox Games Showcase trailer here ⇢

First Helicopter for Flight Simulator available on the MSFS marketplace

 • , by Jeremy Rikken
 • 1 min reading time
First Helicopter for Flight Simulator available on the MSFS marketplace

Comments

 • Geachte Dame/Heer. Ja ik houd wel van die klassiekers, bv. Deze Bell 47G ( prijs is beetje pittig) ik had die ook in de oude FSX , ik zie hem niet meer? Ik vind die Havards T-6 , ik heb vroeger gewoond aan Mil.vliegbasis gilze , ik heb ze vaak zien vliegen als lesvliegtuig , die nostalgie is leuk , ik ben nu 72 j en ben flink bezig hoge score te halen landing challenge Lukla AirPort , MSFS een geweldige Flightsim. Ik wens U allen No een hele fijne dag toe! Met vriendelijke groet Jan Schoenmakers

  JA

  Jan Schoenmakers

Leave a comment

Leave a comment

 • Banner image for: Flightsim Controls

  Flightsim Controls

 • Banner image for: Flightsim Modules

  Flightsim Modules

 • Banner image for: Seats & Stand

  Seats & Stand

 • Banner image for: Flight Setup Configurator

  Flight Setup Configurator

Our best selling products

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account